Як солити вовнянки?

Як солити вовнянки?
РЕЦЕПТ ЯК ПРАВИЛЬНО солити ГРИБИ вовнянки НА ЗИМУ Солоні гриби вовнянки традиційне блюдо росіян. Але щоб взимку насолоджуватися неповторним смаком солоних грибочків потрібно знати рецепт, як правильно солити гриби вовнянки на зиму. І неодмінно тут ви дізнаєтеся рецепт про те, як правильно солити гриби вовнянки на зиму.

Існує величезна кількість рецептів солоних грибів. У цій статті розглянемо кілька рецептів, як правильно солити гриби вовнянки на зиму. Солоні гриби не тільки смачні, а ще й надзвичайно корисні. По харчовій цінності їх можна порівняти з м’ясними стравами. Але все ж потрібно пам’ятати, що гриби досить важка їжа, і їх не варто вживати у великих кількостях.

Гриби вовнянки найкращим чином підходять для засолювання. Отже, нижче наведемо рецепт, як правильно солити гриби вовнянки на зиму.

Існує кілька рецептів як правильно солити гриби вовнянки на зиму: гарячий і холодний. Гарячий рецепт того як правильно солити вовнянки на зиму передбачає попереднє відварювання грибів.

А холодний рецепт, як правильно солити гриби вовнянки на зиму, вимочують у холодній воді певну кількість часу. Волнушки прийнятно солити як гарячим, так і холодним способом. Гриби вовнянки, засолені гарячим способом (з попереднім відварюванням) можна покуштувати вже через кілька днів. Основна перевага такого рецепта соління грибів полягає у швидкості.

Оскільки відварюють гриби без попереднього вимочування, то швидкість обробки і приготування солоних грибів значно збільшується. До того ж відварені гриби зменшуються в розмірах і щільно, без будь-якої усадки заповнюють тару. Але гриби вовнянки, засолені гарячим способом, стають м’якими і більш ламкими при тривалому зберіганні. Гриби вовнянки, які засолили холодним способом, готові до вживання лише через півтора, два місяці.

Але при цьому способі засолювання гриби виходять твердими і хрусткими. До того ж зберігаються такі гриби дуже добре і довго.

Звичайно, при дотриманні оптимальних умов зберігання. (В цьому відмінність цих двох рецептів як правильно солити гриби вовнянки на зиму). Вимочувати вовнянки перед засолкою потрібно не менше п’яти годин. Термін вимочування можна збільшити до доби.

Потім гриби ретельно промивають і солять. Витрата солі становить від 3, 5 до 4, 5% до загальної ваги грибів. Рецепт як правильно солити гриби вовнянки на зиму, досить простий.

Тільки й треба, що укладати гриби в підготовлену тару шарами і пересипати їх солю. Також незайвим буде додавання спецій і часничку для додання гостроти блюду.

Після заповнення ємності, гриби вовнянки потрібно щільно притиснути. Для цього в тару поміщають гурток з вантажем. Ось ви і дізналися рецепт, як правильно солити гриби вовнянки на зиму! Приємного апетиту!.

Як солити вовнянки?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий