Як гасити курку?

Як гасити курку?
Як гасити в мультиварки курку, щоб вона вийшла смачною? Можна просто згасити будь-які частини птиці, а можна і з. Блюдо набуде більш насичений аромат. Рецепти гасіння курки в мультиварки прості.

1, 2-1, 5 кг курки; 2 шт. ріпчастої цибулі середніх розмірів; сіль. Промийте курку для гасіння в мультиварки. Поріжте на частини, краще рівної величини. Посипте сіллю і чорним меленим перцем.

Викладіть курку в чашу мультиварки. Зверху покладіть півкільця цибулі, часник і лаврові листочки. Налийте трохи води (1/2 мульт. Ст.). Закрийте мультиварку. Виберіть програму Гасіння.

Скільки гасити курку в мультиварки? Час, який вам знадобиться, щоб загасити курку у власному соку поставте на 2, 5 години. Натисніть старт. У процесі гасіння, пару раз перешкодьте.

Після сигналу, курка в мультиварки протушкувати. Приємного апетиту! 1, 2 кг курки (будь-які частини); спеції на смак. Шматки курки для гасіння посоліть, натріть приправами.

Викладіть в мультиварку. Зверху рівним шаром змастіть сметаною.

Покладіть. Трохи посоліть ще. Закрийте кришку. Гасіть курку в мультиварки 2 години. Приємного апетиту!

Подивіться ще один варіант гасіння курки в мультиварки.

Як гасити курку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий