Які є овочі?

Які є овочі?
Хочу трохи розповісти про те, які овочі смачно їсти сирими, а які ні. Щось можливо не відноситься до овочів, але я об’єднаю це в одну статтю. — Баклажан. До я страшенно любила баклажани тушковані, смажені, запечені, будь-які страви з баклажанів.

Найчастіше баклажани здавалися мені смачніше м’ясних страв! Правда це було нітрохи не менш шкідливим, адже баклажани вбирали в себе безліч жирів. Так от, ставши Сироїд, я спочатку не уявляла, як же я буду без баклажанів. І спробувала є їх сирими.

Суцільне розчарування. Баклажани якісь ватяні й несмачні.

Пробувала кілька разів гидоту. Причому як свої з дачі, так і з ринків.

Як молоді, так і більш зрілі. — Буряк. Я не раз чула, що сироїди дуже позитивно відгукуються про буряк. Чи то я не пробувала дійсно хороших сортів буряка, чи то це просто не мій продукт. Так бридко, як ніби їси землю. Хоча варена і тушкована буряк мені дуже подобалася. — Цукровий буряк.

Що б не говорили, мені не смачно. По-перше, сам смак жахливий, по-друге, дуже дере горло. — Картопля.

Навіть моя подруга, далека від сироїдіння і не представляє життя без м’яса, любить сиру картоплю. Вона завжди під’їдають її, коли готує. Але я скільки не пробувала, не уявляю, як це можна їсти. Навіть з сильною голодухи.

Не знаю, що може бути гірше. Пробувала щойно викопану з землю зовсім молоду картоплю, більш зрілу, зовсім зрілу, різних сортів, жовту, білу, рожеву.

І вся вона жахлива. — Морква. А от молода морква просто смакота! Тоненька, що не перезріла, щойно висмикнута з грядки. У магазині такий молодий вкуснющей морквини я жодного разу не бачила, я їла таку тільки у нас на дачі. — Редиска. Є гіркі і ядреная сорти редиски, в таких немає нічого хорошого.

А є дуже солодкі і смачні! Казка. Я їла редиску моно без нічого штук по 30 за раз, очманіло. — Ріпа. Буває дуже навіть смачною! Деякі сорти, як і редиска, солодкі, смачні і не ядреная. — Квасоля.

На стравоманів це був для мене мало ні не продукт номер два. після баклажанів. Як же смачно моя бабуся готувала квасоля, це просто не передати словами! Тому й на сироїдінні я перші місяці не могла змиритися з тим, що не буду її їсти і намагалася полюбити її в сирому вигляді. Але. на жаль, це гірко і несмачно. Але ніяких неприємних відчуттів потім не було, як буває у деяких.

Квасоля була свіжа, тільки з грядки. — Цукіні. Смакота! Але тільки у молодому вигляді.

Молочному, так сказати. Коли насіння ще не визріли, а самі плоди маленькі і тоненькі.

Такі цукіні нагадують мені нежирні. Дуже смачно! — Зрілі кабачки. Вже не те.

Смак втрачається і з’являється щось противне, відразливе. — Гарбуз. Кажуть, бувають смачні солодкі гарбуза, але на жаль мені такі не зустрічалися. — Капуста брокколі. Дуже смачно! Особливо стеблинки, без квіточок.

Обожнюю! Я знову ж сходила з розуму від такої капусти на стравоманів, але вона виявилася ще і шалено смачною в сирому вигляді.

Не знаю як магазінская, я ж кажу про нашу з дачі. — Кольорова капуста. Середненько. Начебто і нічого, нормально, але не супер. Не виникає бажання її їсти. — Капуста кольрабі. Смачна штуковина.

Як раз таки вона найбільш смачна саме в сирому вигляді, а не приготованому. — Білокачанна капуста. Теж смакота, як і брокколі. Напевно, найсмачніша з усіх капуст.

І сама капуста і качан. Причому така капуста смачна як у Росії, так і в тропічних країнах. Різна, але і там і там смачна. — Брюссельська капуста. Ах як же вона мені подобалася в тушкованому вигляді, до сироїдіння.

А сира вона гіркувата. — Пекінська капуста. Класна штука, дуже смачна.

Хоча вона більше нагадує салат, зелень. — Кукуруза. Я так довго думала, що сира кукурудза несмачна, поки не спробувала дійсно хороший сорт. З тих пір закохалася в цей шикарний продукт! Солодка, соковита, смачна, ситна. ммм! — Огірки.

Домашні огірочки дуже смачно. У них саме є яскравий смак, якого немає у магазінскіх огірків (вони лише смачно пахнуть і не більше того). -. Взагалі, для мене це фрукт. Без коментарів. настільки я люблю домашні помідори, просто з розуму по ним сходжу. — Кольоровий перець.

Такі перці теж можна назвати фруктами! Вони шалено солодкі, соковиті і вкуснющіе.

Такі я їла тільки у нас на дачі. Непередавано смачно! — Гриби. Хочу окремо виділити. Я від одного їх запаху божеволію. А про смак вже й говорити нічого.

Спочатку мені полюбилися тільки їх капелюшки, а потім і ніжки теж. Ну дуже смачно! І відчуття після них хороші, ніби фруктів співаєш. Сирі лисички теж суперсмачний. І від них не буває погано. — Зелений горошок.

Оооо, що може бути смачніше, ніж молодий зелений горошок щойно з грядки?! Звичайно, є несолодкі сорти, але я зараз говорю про солодких і соковитих. Божественно смачна штука!

Неможливо відірватися. Горох я любила все своє життя, з самого дитинства. — Боби. Я дуже здивована, коли почула від деяких сироїдів, що несмачні і непридатні для їжі. Не знаю, хто які боби їв, а у нас на дачі ростуть пречудові гатунку!

Головне не чекати, коли вони стануть фіолетовими, а є їх в молочному вигляді, коли вони великі й зелені. Тоді вони соковиті і неймовірно смачні! Боби вкусняшка номер два після гороху.

Які є овочі?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий