Які продукти розріджують кров?

Які продукти розріджують кров?
Розрідження крові — загущення крові. Кров непрозора, червона рідина, що складається з двох частин: блідо-жовтою плазми і зважених у ній формених елементів еритроцитів (червоних кров’яних тілець), лейкоцитів (білих кров’яних тілець) і тромбоцитів (кров’яних пластинок). Транспортна функція полягає в транспорті з кров’ю різних речовин, гормонів і тепла в межах організму (серцево-судинної системи). Кров переносить дихальні гази кисень О2 і вуглекислий газ СО2.

Бере участь у водно-сольовому обміні в організмі і забезпечує підтримання сталості його внутрішнього середовища (гомеостазу). Захисна функція крові полягає насамперед у забезпеченні імунних реакцій і створенні кров’яних і тканинних бар’єрів проти чужорідних речовин, мікроорганізмів, дефектних клітин власного організму. стомлюваність, сонливість, погіршення пам’яті і т. п. Кров — це основна життєва середу, від якості якої залежать всі процеси протікають в органах і клітинах. При порушеннях якості крові, в першу чергу згущуванні, закислении, підвищенні холестерину та ін утруднюється основна транспортна функція крові, що призводить до порушення окисно-відновних процесів у всіх органах і тканинах, у т. ч. головному мозку, печінці, нирках і т . д. Якість крові необхідно підтримувати в межах оптимального гомеостазу. Кров більш ніж на 90% складається з води.

Коли ми вживаємо брудну, хлоровану, деструктурірованних, газовану воду з високим поверхневим натягом (в крані вода до 73 дін/см2), організм змушений витрачати дуже багато клітинної енергії на перетворення води. Друга причина порушення якості крові — ферментативна недостатність. Під дією ферментів в організмі відбувається повноцінне розщеплення білків до амінокислот, а так само жирів (ліпідів), вуглеводів та ін Ферментопатія призводить до вступу в кров недоокислених продуктів розпаду білкових і ліпідних молекул, викликаючи порушення біохімічних процесів у самій крові, сприяючи склеюванню еритроцитів і як наслідок, приводячи до кисневого голодування клітин і тканин. Надлишкова кроверазрушающая функція селезінки.

Загальне закислення організму. Зневоднення організму при дуже жаркому кліматі, або дуже високих фізичних навантаженнях. Недостатньо випивається чи погано усваиваемая рідина (вода засвоюється в товстому кишечнику). Вода поряд з кровотоком доставляє живильні речовини і кисень в клітини. Вона діє подібно растворителю, розріджуючи кров і допомагаючи корисним речовинам краще засвоюватися.

Шкідливий вплив опромінення. Вживання великої кількості цукрів і простих вуглеводів. Так само причиною густий крові є — нестача вітамінів і мінералів, таких, як лецитин, вітамін С, цинк, селен та інші, які беруть активну участь у процесі вироблення гормонів і ферментів. До цього недоліку приводить — погана робота печінки, яка є головною біохімічної лабораторії організму і потребує своєчасних очисних заходах.

Це пов’язано з тим, що вона постійно відчуває навантаження. Особливо у людей, що вживають в їжу консервовану, копчену, м’ясну і солодку їжу, а так само пов’язаних з шкідливими умовами праці і проживають в несприятливій екологічній обстановці. достатнє вживання солі так само м ожет бути причиною густий крові, т. к. кров — це сольовий розчин. Розріджують кров: ягоди! , Кора верби (природний аспірин), оливкова олія, лимон, апельсин, буряк, какао, гранат, насіння соняшнику, імбир, збільшення випивається рідини (бажано с), тутовник (шовковиця), каланхое, гирудин — іпіявочний фермент.

ЦУКОР! , Алкоголь! , Гречка, банани, картопля, солодка їжа, жирна білкова їжа, копченості, газовані напої, аронія, деревій, свіже листя. Перевірити свою кров на згущення можна за допомогою: і. Читати цю статтю:.

Які продукти розріджують кров?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий