Чому рак назвали раком?

Чому рак назвали раком?
Вчені назвали продукт, що захищає від раку Медфорд, 6 жовтня. Вчені з Університету Тафтса, США з’ясували, що печериці допомагають організму людини протистояти можливим онкологічних захворювань.

Експерти стверджують, що в складі цих грибів містяться особливі речовини, які надають позитивну дію на дендритні клітини, що є борцями з раком. Останні мають стимулюючий вплив на виробництво кров’яних білих тілець, що називаються Т-лімфоцитами. Завдяки їх наявності ракові клітини не здатні «подолати» імунний захист. При цьому одночасно створюється бар’єр і від бактерій, вірусів, передає. Раніше експерти з Каліфорнії також відзначили, що у жінок з раком грудей, з’їдати в день по 100 грам цього продукту, було відзначено зменшення росту пухлини.

Вчені відзначають, що при раку грудей жінки повинні їсти печериці щодня. .

Чому рак назвали раком?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий