Що значить is?

Що значить is?
Деякі люди думають, що бути християнином означає, що ви не можете дивитися фільми, танцювати, не можете випити, або що ви не можете веселитися. Це не правда. Християнство не складається з правил і законів для проходження. Йдеться про взаємини з Господом Ісусом Христом.

У Старому Завіті Бог дав Закон, якому належало слідувати точно. Там були інструкцій з приводу одягу, продуктів харчування, що ви могли або не могли робити в суботу, що потрібно було робити в храмі, як священики повинні були виконувати свої функції, як чужі мали розглядатися, як люди повинні бути покарані і т. д . Всі ці речі повинні дотримуватися належним чином і вони впливали на відносини з Богом. Це були в старозавітні часи, а тепер у нас є Ісус і вимоги закону більш не є необхідним для нас, щоб догодити Богові.
Бути християнином означає, що ви змінилися зсередини, а не контролюєте ззовні.

Це означає, що ваше серце було змінено в присутності Бога. Це не означає, що ви повинні піти до церкви, повинні платити десятину, повинні бути хорошими, необхідно щось робити, щоб залишитися християнином.
Це означає, що ви бажаєте робити ці речі, тому що ти були змінені.

Відродження означає, що відбулося фактичне зміна в людині. Коли людина стає християнином, вірячи в жертву Христа для прощення гріхів, тоді Дух Святий приходить і живе в цій людині.

Тому що людина був змінений зсередини, він не бажає робити ті речі, які суперечать Богу. Таким чином, його природним бажанням буде піти до церкви, бути хорошим, бути чесним, і т. д. Він не ходить до церкви, намагається бути хорошим і чесним для того щоб бути християнином.

Він робить ці речі, тому що він вже християнин. Це означає, що ці речі, які він хоче робити змінюються. Він хоче змін і хоче догодити Богові — зсередини. Так що бути християнином означає, що ви зіткнулися з істинним і живим Богом, і що ви зазнали змін у вашому серці і душі.

Це означає, що ви ніяк не обмежені в законі про добро і зло, щоб догодити Богові, тому що неможливо догодити Богові тим що ми робимо. Бог тільки знаходить задоволення в нас через Ісуса Христа.

Бути християнином означає слідувати за Христом, бажати спілкування з Ним, перебувати в Немо, і прославляти Його своїм життям.

Що значить is?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий