Що спекти зі сметани?

Що спекти зі сметани?
Часом не хочеться обтяжувати себе складними рецептами печива або тортів для цього потрібно подумати, а трапляється, що не той, що не кулінарний настрій. Якщо готуєш домашню їжу без настрою, не вийде шедевра, як не старайся. Мене в такі дні рятують прості рецепти на кожен день.

Один з них печиво на сметані. Що може бути простіше? Перший його плюс простота, іншим незаперечною перевагою є доступність складу цього печива в кожному будинку знайдеться все необхідне для рецепта: нічого складного сюди не знадобиться.

Як я вже говорила, і багато читачів підтвердили мої слова в коментарях на прикладі, подібне блюдо може бути ще і смачним.
Рецепт печива на сметані такий домашній, теплий і простацький, тому для багатьох початківців господарок він може стати базовою основою.

З цього кулінарного рецепта сметанного печива багато дівчат навчилися смачно готувати і піч, він як азбука для першокласника. Хоча рецепт сметанного печива досить передбачуваний (адже сама назва говорить за себе), зате воно домашнє, просте і вже через 15 хвилин зможе стояти на Вашому столі поруч з чашкою чаю або кави. 1. Гасимо соду в оцті.

2. Потім у мисці розтираємо цукор з яйцем. 3. Далі додаємо погашену соду, сметану, мед, щіпку солі і м’який (але не розтоплений) маргарин. 4. Після цього невеликими порціями вводимо борошно і замішуємо тісто.

5. Потім прикриваємо тісто плівкою і залишаємо його на столі, хвилин на 20. 6. Розгортає тісто в пласт і вирізаємо печиво різної форми: сердечка, півмісяці, квадратики і т. п. Якщо підходящої форми немає, можна вирізати чарочкою як на
або поділити на прямокутники. 7. Змащуємо деко маслом і розкладаємо на нього печеньки.

8. Далі поміщаємо деко в нагріту до 200
З духову шафу і випікаємо протягом 15 хвилин.
Готове сметанне печиво подаємо до столу з молоком, компотом або.

При бажанні лицьову сторону печенюшек можна змастити жовтком і присипати цукром, маком, корицею, полити глазур’ю (як
).

Що спекти зі сметани?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий