Що означає ім’я Ілля?

Що означає ім'я Ілля?
Російська форма давньоєврейського імені Ілія, що означає: сила божа.

Ілля надзвичайно господарський чоловік. Ця риса проявляється у нього ще в дитинстві. При правильному вихованні він стає хорошим помічником матері в її господарських клопотах і батькові в його домашніх справах. З великою охотою буде брати участь в будівництві дачі, розведенні городу, лагодження автомобіля.

З цією дитиною взагалі не буде великих клопотів, якщо уважно стежити за колом його друзів, Ілля не надто перебірливий у виборі товаришів, легко піддається їх впливу, а так як товариський і рухливий, у нього немає недоліку в знайомих. Свою сім’ю, як правило, Ілля створює докладно і тут проявляється його господарська жилка. Він навряд чи одружується, не вставши твердо на ноги, не маючи достатнього заробітку для самостійного утримання сім’ї. Дітей любить віддано.

При всій своїй прихильності сім’ї і будинку Ілля, між тим, непосида і охоче подорожує. У нього гострий розум.

Він добрий, але запальний. Швидко відходить і в будь сварці готовий взяти провину на себе.
У характері Іллі багато материнських рис, але в цілому це людина, як би відображає промені яскравого теплого сонця. Недарма у святцях про нього сказано: Ілля, Бог мій Яхве.

Ім’я Ілля сталося від давньоєврейського Еліяху Бій мій Яхве, в буквальному сенсі належить Богу, а значить, Боговерний, відданий і праведний.
Принесено християнством з Візантії, як біблійне ім’я пророка Ілії Іллю, і стало широко вживатися росіянами.

У святці увійшло як ім’я проповідника віри в Господа. Святий Ілля за життя був священиком церкви Різдва Христового на сінях в Новгороді. Був посланий в далекі землі для боротьби з язичництвом і викорінення віри в ідолів і проповідницької діяльності. Ілля відрізняється хоробрістю і прямотою характеру. Він чітко уявляє і планує собі своє майбутнє, рідко коли звертає з наміченого шляху.

Це ім’я підходить Тельцям, Рибам, Ракам, Левам і не підходить Овнам, Скорпіонам, Близнюкам і Дівам. Щасливий шлюб імовірний з тими, кого звуть Ганна, Віра, Наталія, Софія. Менш підходять для шлюбу Галина, Єлизавета, Маргарита, Тетяна. Ілля, ваше ім’я говорить про те, що сам Господь, Бог є вашим покровителем і з самого народження вас охороняє добрий і Вірний ангел-охоронець, служитель і помічник Господа.
З дитинства ви приречені на щастя та успіх у всьому, вас чекає довга і цікава життя, повна яскравих миттєвостей.

Бажаємо, щоб ім’я ваше принесло вам радість і удачу, щоб міцне здоров’я, любов і віддана дружба допомагали вам у житті і скрашували її сумні миті. І нехай таких сумних миттєвостей буде на вашому життєвому шляху якомога менше! Всього самого світлого і доброго вам! Так буде Господь завжди поруч з вами, вашими близькими і коханими людьми!.

Що означає ім’я Ілля?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий