Що приготувати з горбуші?

Що приготувати з горбуші?
Відповісти на запитання Як приготувати горбушу не так вже й складно. Можна сміливо стверджувати, що горбуша є найпопулярнішим представником червоної риби в пострадянському просторі. Риба має доступну ціну, дуже смачна, а також має невелику кількість кісток. Ми з вами поділимося рецептом як можна приготувати горбушу правильно, щоб вона була смачна і корисна.

Чи не для кого не секрет, що охолоджене м’ясо зберігає більше корисних речовин ніж заморожене м’ясо.

Це правило відноситься також і до риби, отже купуйте рибу охолоджену. Горбушу не в якому разі не варто перетримувати в духовці.

У середньому горбушу запікають у духовці близько 40 хвилин. Риба швидко вариться, варити горбушу слід не більше 15 хвилин а смажити слід близько 20 хвилин. Якщо ви хочете, щоб риба вийшла соковитою її слід маринувати перед приготуванням. Поширений спосіб маринування горбуші це майонез, сік лимона і дрібно нарізану цибулю.

Маринуйте рибу кілька годин перед приготуванням. Також можна потримати кілька годин горбушу в лимонному соку.

Соковита горбуша також виходить якщо перед смаженням або перш ніж запекти рибу в духовці залишити її на кілька годин в оливковій або рослинному маслі.
Горбушу, в основному, рекомендується запікати в духовці а не смажити, але якщо ви вирішили посмажити, в такому випадку вам слід поливати рибу під час смаження яким-небудь соусом або соком.

Поширений спосіб поливання горбуші під час смаження це майонез або лимонний сік. Якщо ви хочете, щоб у риби був більш екзотичний смак, в такому випадку рясно поливайте апельсиновим соком під час смаження.
Один з найсмачніших способів приготування це горбуша запечена у фользі. Перед приготуванням рибу слід промити, очистити і висушити.

Слід залишити рибу в маринаді на 30 хвилин.
Маринад ми приготуємо з склянки кип’яченої та охолодженої води змішаної з чорним перцем, лимонним соком і сіллю.

Поки наша риба маринується ми дрібно нарізаємо ріпчасту цибулю, два зварених круто яйця і тертий сир. Виймаємо рибу з маринаду і перекладаємо на фольгу, зверху ставимо шарами цибулю, яйця і сир і ставимо в духовку.
 Запікаємо близько 30 хвилин при температурі 200 градусів. Перед подачею на стіл посипаємо дрібно нарубленнойзеленью. Як приготувати горбушу Рецепт.

Що приготувати з горбуші?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий