Що приготувати з тушонки?

Що приготувати з тушонки?
Доброго дня, шановні читачі блогу
Тушенка це поживний і, з якого ви можете приготувати. Як приклад варто привести рецепт Щавлевих з квашеної капусти і грибів.

Вам буде потрібно 700 гр. квашеної капусти, 50 гр. сухих грибів, 100 гр. моркви, трохи ріпчастої цибулі, часнику, петрушки, борошна, 100 гр. томатної пасти, 3 варені яйця і банку тушонки. зваріть, вийміть їх і наріжте на кубики.

Покришите морквину і цибулю, після чого змішайте їх з нарізаною петрушкою, часником і обсмажте на вершковому маслі. На окремій сковороді зажарьте борошно з томатною пастою. Нашаткуйте квашену капусту і додайте до овочів, томатній пасті і грибам.
Вийміть з тушонки шматочки м’яса і поріжте їх, опустіть в грибний бульйон, варіть разом з іншими інгредієнтами близько 7-10 хвилин, прокип’ятіть ще раз.

Подається ця страва в гарячому вигляді з розрізаними навпіл вареними яйцями. Що приготувати з тушонки, крім першої страви? Наприклад, Оригінальний салат з ананасами. Вам буде потрібно одна банка яловичої тушонки, 3 гуртка консервованих ананасів, 80 гр. оливок, 200 гр. бринзи, 3 штуки помідор, 1 цибулина.

Для приготування заправки візьміть перець, зелень за смаком, сіль, 50 гр. рослинного масла і 60 гр. винного оцту. Наріжте цибулю, додайте до нього тушонку, все це злегка тушкуйте до випарювання м’ясного соку.

Викладіть в миску і дайте трохи охолонути. На кубики одного розміру наріжте помідори, сир і шматочки ананаса. З’єднайте з оливками і яловичиною, перемішайте.
Приготуйте заправку і полийте нею блюдо.

Багато, замислюючись про те,
що можна приготувати з тушонки, помилково не звертають уваги на цей рецепт, вважаючи його основний інгредієнт занадто простим. Однак така страва не тільки виглядає дуже апетитно і відрізняється високою поживністю, а й має досить цікавий і несподіваний, завдяки ананасу, смак. Якщо у вас немає часу на приготування, ви можете приготувати Тушонку з родзинками і чорносливом.

Для цього вам буде потрібно добре промити сухофрукти, опустити їх в розігріту воду на кілька хвилин, після чого дістати і дрібно покришити.
Тушонку потрібно покласти в сотейник, прокип’ятити разом з жиром і соком, додати до неї родзинки і чорнослив, сіль і перець. Далі продукти необхідно згасити під кришкою 7-10 хвилин.

Як гарнір до ароматного страви ви можете використовувати рис, картоплю і все, що тільки побажає ваша душа. Що можна готувати з тушонки ще? Наприклад, запіканку.

Візьміть 1 банку продукту, 4 штуки ріпчастої цибулі, кілька столових ложок панірувальних сухарів, 1, 5 кілограма вареної картоплі, 50 гр.
сметани, 50 гр. сиру, трохи солі і перцю, і приступайте до готування.

Для початку поріжте цибулю якомога дрібніше, обсмажте його до золотистого кольору на розпеченій сковороді, змащеній попередньо рослинною олією. Додайте сухарі для панірування, сіль і перець, перемішайте, додайте тушонку, тушкуйте.

Краще всього, якщо ви візьмете продукт з яловичини. З вареної картоплі.

Половину суміші з картоплі перекладіть в змащену маслом форму для випікання. Після цього розподіліть зверху тушонку.
Друга половина картопляного пюре повинна стати другим шаром. Зверху додайте тертий сир, змастіть сметаною. У розігрітій духовці запіканка повинна провести не менше 15 хвилин.

Традиційним рецептом може вважатися Тушенка з макаронами.
На 300 гр. пасти вам буде потрібно 1 банка тушонки, 2 курячих яйця, 4 ст. ложки панірувальних сухарів, трохи солі, перцю і вершкового масла. Відварені макарони викладіть у змащену маслом сковороду, попередньо додавши панірувальні сухарі на дно. Трохи обсмажте тушонку, додайте її до макаронних виробів.

Збийте з перцем і сіллю яйця, залийте ними блюдо, відправте страву в духовку. Випікати необхідно для утворення рум’яного кольору.
Що ще ви можете приготувати з тушонки також швидко і просто? Всіма улюблену картоплю. Наріжте очищені коренеплоди на рівні середні шматочки.

Налийте в каструльку води, додайте картоплю, тушонку, шинкованную моркву, цибулю, лаврушку і сіль. Гасіть до повної готовності і практично повного випаровування рідини.

Трохи складніше буде приготувати з тушонкою кабачки.
Однак чудовий смак цієї страви повністю виправдовує всі докладені зусилля.

На початку приготування наріжте кілька кабачків і обсипте їх борошном. Обсмажте на олії, перекладіть в миску.
Одну головку цибулі підрум’яньте на жирі з тушонки, після чого додайте м’ясні шматочки і перемішайте, смажте ще 2-3 хвилини. Викладіть м’ясо в каструльку і приплюсуйте кабачки. Додайте трохи води, тушкуйте протягом 15 хвилин всі компоненти.

Для додання ще кращого аромату і привабливішого вигляду, ви можете прикрасити своє кулінарне творіння посіченою зеленню. Подавати це блюдо на стіл потрібно в гарячому вигляді. Як бачите, відповісти на питання, що можна приготувати з тушонки, дуже просто.
За допомогою цього чудового і цінного продукту сьогодні готуються супи, м’ясні підливи для різноманітних гарнірів, салати, гарніри і будь-які інші страви.

Підпишіться на нові цікаві статті! ,.

Що приготувати з тушонки?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий