Що приготувати з гарбуза?

Що приготувати з гарбуза?
Виняткова користь, висока поживність, низька калорійність, невибагливість при вирощуванні та тривала схоронність все це можна очікувати тільки від ідеального рослини! Все перераховане відноситься до сонячно-помаранчевої ягоді, до речі, однієї з найбільших в світі гарбузі! Адже, морфологічно гарбуз — ягода, причому рекордний її вага, згідно Guinness World Records, сягає більше 800 кг.

У чому користь гарбуза? По-перше, в її складі аскорбінова кислота, залізо, каротин, мідь, залізо, магній, калій, вітаміни групи С, В, D, Е, РР і рідко зустрічається, вітамін Т, прискорює обмін речовин в організмі. По-друге, гарбуз багата баластними речовинами і містить багато води, що дуже добре для травлення.

По-третє, завдяки гарбузі з організму виводяться токсини, зміцнюється імунітет, поліпшується процес кровотворення. По-четверте, каротин корисний
для зору і є профілактикою онкологічних захворювань. По-п’яте, вживаючи гарбуз, можна прибрати зайву вагу і вивести надлишок поганого холестерину.

Іншими словами, перераховувати чудові властивості цієї
ягоди можна дуже довго, тому обов’язково купуйте, а краще самостійно вирощуйте на своїх городах цю рослину. Якщо ви не любите гарбуз, швидше за все, ви не вмієте її готувати або не знайшли підходящого рецепта. Спеціально для вас ми підготували добірку дуже смачних гарбузових страв.

Спробуйте, вам сподобається! А якщо у вас є свої власні рецепти, обов’язково поділіться нам дуже цікаво!.

Що приготувати з гарбуза?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Добавить комментарий